Seier i årets siste kamp

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 14. Des 2015

I helga spilte vi vår siste kamp dette året. Malvik HK-93 gjestet Selbuhallen. Etter tapet mot CSK sist helg, var det et revansjelystent Vikvarvet-lag som møtte til kamp. Med et knall forsvar ble det Vikvarvet som kom best ut. Malvik klarte aldri å komme helt inn i kampen, og det ble seier 32-23 i favør Vikvarvetdrekin tilslutt. Dette var en lagseier, der alle ga full innsats. Bestemannsprisen gikk til forsvarskjempen vår, Kristin Moslet. Men også Marit Moen spiller er veldig god kamp. Vi er tilbake der vi trives best. På toppen av tabellen :)

I pausen hadde vi fin danseoppvisning fra J12. Tusen takk :) Dansen kan dere se på facebooksida til Nea Radio.

Vi vil også gratulere Margrethe Moen med trenerstipend fra B-Langseth. Det fortjente du :)

Aina Stokke stakk av med den signerte RBK-trøya i lotteriet. Gratulerer!

Selv om vi er ferdig med kampene for i år så betyr ikke det at det er juleferie. Vi skal trene godt frem til andre halvdel av sesongen. Vi vil takke alle som har vært i hallen og heiet på oss i høst. Kjempemoro å spille for fulle tribuner. Vi håper dere også kommer på nyåret.

Vi ønsker alle ei riktig fin jul :)

Sesongens første tap

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 6. Des 2015

Ja, så kom sesongens første tap. Vi møtte et heltent CSK-lag som ikke lot seg skremme av at Vikvarvetdrekin ligger ubeseiret på toppen av tabellen. En kamp der det jobbes veldig godt i forsvar hos begge lag. Men de unge jentene fra CSK hadde et godt offensivt forsvar som vi ikke helt klarte å løse. Vi ble hardt straffet når det ikke funket for oss i angrep, og CSK scoret flere mål på kontra. Vi får bare se fremover og fokusere på neste kamp som kommer allerede til helga. Da er det siste hjemmekamp før jul. Malvik gjester pareketten. Vi lover fart og moro. Det vil bli både loddsalg og underholdning i pausa. Så det er ingen grunn til å sitte hjemme.

Seier i lokaloppgjør!

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 8. Nov 2015

Det ble seier i sesongens første lokaloppgjør mot Stjørdal HK. I en kamp preget av nerver klarer vi aldri å slippe oss helt løs. Stjørdal går på banen for å vinne, og viser guts og vilje. De starter sterkest i første omgang, og til tider sliter vi med å få stoppet de. Lagene følger hverandre utover omgangen, men vi klarer å dra fra til en ledelse 16-11 til pause. Også i andreomgang får Stjørdal gjøre som de vil de første minuttene. Men utover omgangen får hjemmelaget et bedre grep om forsvaret, og keeper Ida Flakne får noen viktige redninger. I en kamp der prestasjonene svinger vinner vi tilslutt 27-23. Anne Beate ble kåret til Vikvarvets beste spiller.

Bjugn- Vikvarvet 17-37

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 5. Nov 2015

Sist lørdag møtte vi Bjugn/Ørland i Bjugnhallen.
Vikvarvet kom godt ut fra start .Godt forsvar og mye kontra gjorde at vi leda 4-16 etter halvspilt førsteomgang. Mot slutten av første omgang blir vi kanskje litt for ivrige, venter ikke på de gode sjansene og får alt for mange bomskudd. Starter andre omgang med en forrykende fart og har godt angrepsspill. Men også i denne omgangen tar iveren overhånd og gir mye bom. Vi vinner tilslutt 17-37. Til helga er det ny kamp. Da er det Stjørdal HK som kommer på besøk. Lokaloppgjør er alltid spennende.

Nok en seier til Vikvarvetdrekin

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 14. Okt 2015

I det som skulle bli en thriller av en håndballkamp, var det til slutt Vikvarvetdrekin som stakk av med seieren. Vikvarvet kom dårlig ut, og første omgang var preget av mye nerver og bomskudd. Levanger litt tryggere i skjorta, og leda 4-10 etter halvspilt omgang. Drekin klarte å hente seg inn igjen, og Levanger gikk til pause med ledelsen 12-13. I andre omgang fulgte lagene hverandre tett, men bomskuddene var fortsatt tilstede fra Vikvarvet sin side. Når man han over 30 bomskudd i en kamp skal det være vanskelig å vinne en håndballkamp. Men med to gode keepere som tilsammen redda fire straffere, kan vi si at det var de som holdt drekin inne i kampen. Vi kunne gå jublende av banen med en tomålsseier 25-23. Mali Ingeborg ble kåret til Vikvarvets beste spiller.

4 poeng til damene i helga

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 27. Sep 2015

To kamper har blitt spilt i helga. Lørdag møtte vi Melhus/Gimse på bortebane. En kamp der vi ikke spiller for full maskin. Forsvaret sitter veldig bra, men fremover har vi et ekstra gir vi kunne ha satt inn. Vi la oss på et nivå som hjemmelaget klarte å holde følge med, og vi vinner kampen med et mål: 20-21.
Søndag var vi klare for ny hjemmekamp. Denne gangen mot Ranheim. Vi åpner forsiktig her også. Jentene spiller solid i forsvar men bommer for mye i angrep. Etter pause klaffer det bedre og vi scorer hele 21 mål i denne omgangen. Kampen endte 35-16.
Neste kamp er 14.oktober. Da spiller vi mot Levanger 2 i Selbuhallen.

Seier i sesongens første hjemmekamp

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 20. Sep 2015

Det ble seier i kveldens kamp mot Sverresborg 2. Vikvarvet hadde en god åpning og ledet 5-0 før gjestene fikk sitt første mål. Mye bra angrepspill ga hjemmelaget en solid ledelse til pause, 25-12.
Noe mer utfordrende ble andre omgang. Sverresborg-jentene ga seg ikke, og Vikvarvet fikk litt trøbbel i forsvaret. Hele 5 to-minuttere ble gitt til hjemmelaget i andre omgang. Selv om det gikk inn en del mål bakover var det aldri noen tvil om hvem som skulle gå av med seieren. Drekin kunne gå av banen med seier 41-25. Marte Klungerbo ble kåret til beste spiller på Sverresborg, mens Anne Beate Stokke fikk prisen på Vikvarvet.

Seier i første seriekamp

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 13. Sep 2015

Det ble seier i sesongens første seriekamp. I en kamp preget av litt seriestartnerver var det til slutt Vikvarvet som tok seieren. Drekin møtte i dag Skaun på bortebane. En litt fomlende start gjorde at det ble en jevn førsteomgang med pauseresultat 12-13 til Vikvarvet. Drekin tar seg sammen etter pause og setter opp både tempo og forsvarsspill. Tavla lyste 24-33 da sluttsignalet gikk. Det er godt med seier i første kamp. Vi gleder oss til fortsettelsen :)

Klubbmesterskap i friidrett

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 9. Sep 2015

Vi ble utfordret av herrelaget til Vikvarvet. Utfordringen gikk ut på om vi var tøffe nok til å stille på klubbmesterskapet i friidrett. Så sporty som vi er, så kunne vi ikke si nei til det. Så med konkurranseinstinktet på topp fikk vi en annerledes fysisktrening denne uka. Vi har løpt 60 meter, kastet liten ball og hoppa lengde. Hvem som vant vet vi ikke enda. Det sies at resultatet skal holdes hemmelig til årsfesten. Mulig det er et påskudd bare for at gutta skal klare skjule nederlaget. De gjorde tross alt sitt beste!!!

Vinnere av TrønderEnergi cup 2015

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 1. Sep 2015

Etter å ha vunnet pulja vår i innledende runde lørdag, var vi klare for å møte Kristiansund i kvartfinale på søndag. Dette ble en lett match og vi vant 20-8. Deretter skulle vi møte Sjetne i semifinale. Litt spente i forkant av denne kampen, da vi vet at Sjetne er et lag med rutine. Men drekin er godt trent og stakk av med seieren her også; 29-11. Litt mer spenning var det i den andre semifinalen, der Charlottenlund slo ut Stjørdal på "sudden death". Og dermed var finalen klar. Charlottenlund mot Vikvarvet. Dette ble en kamp der vi fikk mer matching enn tidligere kamper i cupen. Med litt fomling i starten klarte vi å skape spenning i hallen. Men når klokka blåste av kampen sto det 16-13 i favør Vikvarvet.
Og etter ei helg med 6 kamper kunne vi tilslutt kalle oss vinnere av årets TrønderEnergi cup.
Dette har vært ei god helg for oss, der vi har fått samspilt laget enda mer, samt øvd på ulike typer forsvar. Vi gleder oss til seriestart som kommer allerede 13.september. Da spiller vi bortekamp mot Skaun.

Vikvarvet-drekin på TrønderEnergi Cup

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 29. Aug 2015

I helga spiller vi TrønderEnergi Cup i Trondheim Spektrum.
Vi har spilt 3 kamper så lang. Med seire i alle tre. Vi har fomla litt i alle kampene, og har ikke fått det til slik som vi bruker. Men vi har gjennom helga spilt oss opp. Vi har ikke vært 100% bak i forsvar, men fikk vist i den siste kampen i kveld at vi dette kan vi. Har også vært litt halvhjertet i det vi har gjort fremover på banen. Men også her ble vi mye bedre når vi fikk satt forsvaret. I morgen spiller vi kvartfinale kl 09.00.

Resultater så langt:
NTNUi håndball 6- Vikvarvet: 13 - 20
Vikvarvet - Skaun 2: 25 - 9
Utleira 2 - Vikvarvet: 15 - 23

Jentene ute av NM-senior

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 25. Aug 2015

Det var et spent lag som møtte Levanger i Selbuhallen i kveld. Jentene hadde ingenting å ta tape i denne kampen, da Levanger i utgangspunktet skulle være et bedre lag. Litt sjenerte i åpningsminuttene gjorde at vi kom litt bakpå, men hentet oss etterhvert inn igjen. Vi ga Levanger en god match, og pustet de i nakken hele første omgang. I andre omgang dro Levanger litt i fra, men med en kjempeknall innsats av jentene i blått og gult måtte motstanderne kjempe for hvert eneste mål. Levanger fikk ikke noe gratis. Kampen endte med 11 målsseier til Levanger; 24-35. Cupeventyret vårt ble kortvarig, men vi har lært mye på våre to kamper og føler oss godt rustet for sesongstart. Til helga skal vi til Trondheim på Trønderenergi-cup. Så da er det bare å ta turen dit for å se oss spille.

Reisebrev fra treningssamlinga i Barcelona

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 17. Aug 2015

Den 5.august reiste 18 snertne sneller på treningssamling til byen Santa Susanna i Barcelona. Og etter utallige timer med dugnadsarbeid, var vi veldig klare for å nyte sol og varme og trene godt i dagene som fulgte. Det ble gjennomført 2 økter hver dag- ei fysiskøkt og ei balløkt. Og mellom treningene ble det god tid til restitusjon. Her tilbragte vi mesteparten av tiden på stranden, der vi slappet av, spilte litt volley, skavla en hel del, bada og sola oss.

Hver kveld var det felles middag på hotellet, og her bugnet det av alskens retter. Etter middag var det tid og mulighet for en handlerunde eller bare avslapping på hotellrommet for de som ønsket det. En kveld hadde vi imidlertid fellesopplegg også etter mat, hvor vi blant annet lekte dyreleken. Aktiviteten ble gjennomført med en voldsom iver og innsats.

På avreisedagen ble det gjennomført bare ei fysiskøkt på morgenen, før vi reiste inn til Barcelona for å få sett litt av byen og shoppe.

Vi har hatt en helt fantastisk tur! Og godt planlagte treninger har blitt gjennomført med topp innsats og guts fra samtlige spillere. Trivelige og blide jenter gjør også sitt for at turen skal bli vellykket, og ikke minst et utmerket trener-og laglederteam som står på med godt humør fra morgen til kveld! Vi har hatt en minnerik og morsom tur, og nå gleder vi oss stort til sesongstart!! Dajdaj :)

Skrevet at Karen Stokke og Anne Beate Stokke

Jentene videre i cupen

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 14. Aug 2015

Jentene slo Meldal 2.div i første runde i NM senior denne uken. Det var en tøff kamp, og Meldal ga jentene god motstand. Med et knall forsvar klarte jentene å ta ledelsen fra start. Selv med en liten periode med måltørke i starten av andre omgang klarte drekin å holde meldalingene på avstand, og kampen endte tilslutt 24-16 til Vikvarvet. Neste kamp spilles tirsdag 25.august kl. 19.30 i Selbuhallen. Da møter vi Levanger.

Treningssamling i Spania

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 5. Aug 2015

Vi har trent sammen i en uke nå etter sommerferien. Vi har hatt noen gode balløkter i hallen, og på søndag spilte vi treningskamp mot mixlag av G16 og veteran.
I dag er vi klare for 5 dagers treningssamling i Santa Susanna, som ligger like utenfor Barcelona.
Dette blir en fin start på årets sesong. Vi skal ha to økter hver dag, og innimellom skal vi nyte litt sol og varme. Når vi kommer hjem er det bare 3 dager til cup-kamp i Selbuhallen.

Første runde i cupen er klar:

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 7. Jul 2015

Vi møter Meldal i første runde NM-senior. Vi starter på hjemmebane, og kampen vil bli avviklet i Selbuhallen, torsdag 13.aug kl. 19.30. Meldal spiller i 2.divisjon, og vil bli en hard motstander for drekin. Vi håper at så mange som mulig tar turen til hallen for å se sesongens første kamp.