Avsluttet med stil

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 13. Mar 2016

I kveld var det skikkelig fest i Selbuhallen. Vi knuser Charlottenlund 23-13. Det som startet som en jevn kamp, endte med 10 måls-seier for hjemmelaget. Vi er på hugget i forsvar og Lena står en forrykende kamp bak i målet. Fremover har vi masse tempo og vilje. Vi spiller oss til mange gode sjanser. Til tross for at vi også i dag har mange bom er vi bedre enn CSK. Det var full jubel både på benken og tribunen da sluttsignalet gikk. Vi sikret oss 2.plassen i årets tredjedivisjonspulje. Vi takker alle som har støttet oss denne sesongen. Sponsorer, kjøkkenhjelp, sekretariat og publikum. Også en stor takk til Stein Emstad og Vikvarvet IL som gjorde det mulig for oss å få spille 3. divisjon i år. Neste år er vi tilbake i Selbudrakta. Håper like mange støtter oss da også :)

Tap i nabooppgjør!

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 10. Mar 2016

Det ble tap i bortekampen mot Stjørdal onsdag. Kampen bar preg av mange personlige feil fra begge lag, men det var SHK som hadde gutsen og viljen til å vinne. Vi kommer bakpå allerede i første omgang, og klarer aldri å komme ajour. SHK øker ledelsen i andre omgang og vinner velfortjent 29-22. Mali Ingeborg er lagets beste i denne kampen og hun putter 10 mål. Søndag skal vi reise kjerringa da vi møter Charlottenlund i sesongens siste kamp. Så da er det bare å møte opp i Selbuhallen kl 17.

4 nye poeng til Vikvarvetdrekin!

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 7. Mar 2016

Vi har spilt mot Malvik og Bjugn/Ørland i den uka som har gått. Etter disse to kampene sitter vi igjen med 4 poeng. I kampen mot Malvik har vi godt forsvars- og keeperspill, men likevel har vi litt å gå på framover. Vi er litt upresise i det vi gjør som gjør at vi får en del tekniske feil. Innsatsen er upåklagelig, og vi vinner tilslutt 26-31. Vi synes det var kjempeartig at så mange hadde tatt turen til Malvikhallen for å heie på oss på en torsdagskveld.

På lørdag møtte vi Bjugn/Ørland. Vi spiller jevnt i første halvdel av førsteomgangen, men etterhvert blir vi flinkere til å plassere skuddene våre. Også denne kampen har vi godt forsvars- og keeperspill, noe som gjør av vi drar i fra. Vi vinner tilslutt 39-21.

På onsdag spiller vi bortekamp mot Stjørdal HK kl 19.30. Vi ønsker oss masse publikum.

Tap borte mot Levanger

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 18. Feb 2016

Tirsdagens bortekamp mot Levanger endte 33-24 i favør Levanger.

En kamp med mange personlige feil og lite samspill. Tempoet gikk på lav-gir, noe som Levanger utnyttet godt. Vi henger greit med i første omgang, og ligger under med 2 mål til pause. Etter hvilen kommer vi oss ajour igjen, men det holder ikke. Vi hadde ikke nok vilje og guts til å vinne denne kampen, og Levanger kunne juble for 8-målsseier. Vi tar med oss denne kampen som motivasjon videre. Vi skal heve oss før de siste fire kampene.

Takk til alle som tok turen til Trønderhallen for å se oss i action. Det betyr mye :)

Seier i to gode bortekamper

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 4. Feb 2016

Etter å ha spilt to bortekamper, søndag og tirsdag, kan vi trygt si at vi har hevet oss siden tapet mot Melhus/Gimse. Søndag slo vi Ranheim 11-32. Vi spilte en kjempegod førsteomgang, og kunne gå til pause med ledelse 3-20. Tirsdag slo vi Sverresborg 7-32. Godt forsvar og keeperspill var stikkord i denne kampen. Vi føler også at samspillet sitter bedre nå enn tidligere. Neste kamp er førstkommende søndag kl 16.30. Da er det Rørvik som gjester hallen.

Tett i toppen!

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 24. Jan 2016

I dag kom sesongens andre tap. Denne gangen mot Melhus/Gimse. Et lag som kom til Selbuhallen med guts og vilje. Vi var ikke helt der i dag. I forsvar står vi godt, og Ida Flakne gjør en god jobb i målet. Men fremover er vi ikke helt på. En del personlige feil gjør at vi ikke helt finner flyten i spillet, og vi bommer for mye til at vi skal klare å vinne denne kampen. Det skal nevnes at Emilie Løvseth gjør en solid kamp i forsvar.

Pr. dags dato ligger de fire øverste lagene på tabellen med 20 poeng hver, der vi har spilt en kamp mindre enn de andre lagene. Det er tett i toppen, og det blir spennende å se hvordan det utvikler seg i siste del av sesongen. Takk til publikum som tok turen i hallen i dag. Neste hjemmekamp spilles 7.februar kl 16.30 mot Rørvik. Før det spiller vi borte både mot Ranheim og Sverresborg 2.

For å se flere kampresultater, klikke deg inn på linken under:

Terminliste og resultat 3.div avdeling 14

Seier mot Skaun

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 17. Jan 2016

Det ble en forrykende målfest i Selbuhallen i ettermiddag.Ved halvspilt førsteomgang sto det 15-1 til hjemmelaget. Det var aldri noen tvil om hvem som var det sterkeste laget. Vi kunne gå til pause med hele 24-7. I andre omgang fortsatte målfesten, og vi kunne gå av banen med seier 43-14. Mange av jentene tegnet seg på scoringslista, og det var et knallgodt forsvar. Kristin Moslet ble kåret til hjemmelagets beste spiller. Neste hjemmekamp er allerede til helga. Søndag 24.01. spiller vi mot Melhus/Gimse kl 16.30. Dette blir en tøff kamp, da vi spilte jevnt tidligere i høst og slo de bare med ett mål. Så her trenger vi hjelp fra tribunen. Kom Kom :)