Nok en seier til Vikvarvetdrekin

Postet av Vikvarvet IL - Håndball den 14. Okt 2015

I det som skulle bli en thriller av en håndballkamp, var det til slutt Vikvarvetdrekin som stakk av med seieren. Vikvarvet kom dårlig ut, og første omgang var preget av mye nerver og bomskudd. Levanger litt tryggere i skjorta, og leda 4-10 etter halvspilt omgang. Drekin klarte å hente seg inn igjen, og Levanger gikk til pause med ledelsen 12-13. I andre omgang fulgte lagene hverandre tett, men bomskuddene var fortsatt tilstede fra Vikvarvet sin side. Når man han over 30 bomskudd i en kamp skal det være vanskelig å vinne en håndballkamp. Men med to gode keepere som tilsammen redda fire straffere, kan vi si at det var de som holdt drekin inne i kampen. Vi kunne gå jublende av banen med en tomålsseier 25-23. Mali Ingeborg ble kåret til Vikvarvets beste spiller.